Terma & Syarat

Selamat datang ke halaman Terma & Syarat. Terma & Syarat yang akan saya jelaskan di sini merangkumi dua perkara iaitu:

 1. Terma & Syarat untuk layak menerima cashback bernilai RM20.
 2. Dan Terma & Syarat untuk membolehkan anda membuat permohonan pulangan sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk Jus Qurbi Ikhtiar Syifa.

CashBack Bernilai RM20.

Cashback ialah pulangan tunai berjumlah RM20 yang akan diterima oleh pelanggan yang layak. Pembayaran ini akan dilakukan dengan cara memasukkan duit tersebut terus ke akaun pelanggan. Oleh itu pastikan anda memasukkan maklumat yang betul ketika mengisi borang tempahan produk.

Syarat untuk melayakkan anda menerima cashback bernilai RM20 ialah:

 1. Membuat pembelian Jus Qurbi Ikhtiar Syifa dengan pakej platinum sahaja. 
 2. Merupakan pembeli diantara yang pertama hingga kelima pada hari tersebut. Maksudnya cashback ini diberikan setiap hari, kepada pembeli pertama hingga kelima pada hari tersebut, yang membeli pakej platinum.
 3. Mereka yang tinggal dikawasan Semenanjung Malaysia sahaja. 

Pakej

Produk Jus Qurbi Ikhtiar Syifa dijual dalam bentuk pakej. Pakej bermaksud bonus-bonus yang akan anda terima apabila anda beli bersama dengan pakej tersebut.

Sebagai contoh, anda membeli pakej platinum. Di dalam pakej ini anda akan menerima bonus-bonus berikut:

 • 3 kali sesi rawatan ruqyah percuma (sah dalam tempoh 30 hari selepas pembelian).
 • Ebook Percuma Panduan Membina Pendinding Diri.
 • Support melalui whatsapp selama 30 hari selepas pembelian.

Sesi rawatan ruqyah percuma  mesti ditebus dalam tempoh 30 hari selepas dari tarikh anda membuat pembelian. Bonus ini merupakan bonus yang anda akan terima setiap kali anda membuat tempahan Jus Qurbi Ikhtiar Syifa.

Sekiranya sebelum tamat tempoh 30 hari dari tarikh pembelian pertama, anda telah membuat pembelian kedua (tidak kira pakej apa), maka bonus sesi rawatan percuma ini bertamah tempohnya.

Sebagai contoh,  anda telah membeli pakej platinum pada 1/5/2023. Kemudian pada 15/5/2023, anda telah melakukan pembelian kedua iaitu pakej gold.

Pakej platinum mempunyai 3 kali sesi rawatan manakala pakej  gold pula mempunyai 2 kali sesi rawatan. Ini bermaksud anda mempunyai 5 kali sesi rawatan yang perlu ditebus dalam tempoh 60 hari. Bonus ini tidak boleh diberikan kepada orang lain. Jika anda yang membeli, hanya anda sahaja yang boleh menebus bonus-bonus yang akan diperolehi bersama dengan lakej tersebut.

Support melalui whatsapp juga merupakan bonus yang akan diberikan pada setiap kali pembelian. Cara untuk anda mendapatkan support dari saya akan diberitahu secara personal selepas anda membuat pembelian.

Dan yang terakhir adalah bonus ebook percuma yang akan anda terima jika membeli pakej platinum. Bonus ini hanya akan diberikan untuk pembelian pertama sahaja, berdasarkan kepada nama, alamat, emel dan juga nombor telefon. 

Tuntutan Pemulangan Wang

Seperti yang diberitahu di dalam surat jualan bahawa setiap pembelian Jus Qurbi Ikhtiar Syifa diberikan jaminan pulangan wang.

Anda layak untuk membuat tuntutan semua wang anda dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembelian. Untuk membuat tuntutan, anda mestilah mematuhi syarat-syarat berikut:

 1. Anda mestilah membuat pembelian untuk pakej gold atau pakej platinum sahaja. Untuk pakej silver, anda boleh membuat tuntutan, dengan syarat anda mestilah mendapatkan rawatan ruqyah dengan saya terlebih dahulu untuk saya pastikan yang anda memang mengalami sihir. Dan sesi rawatan tersebut bukan percuma, tapi berbayar iaitu RM60.
 2.  Sekiranya anda pembeli pakej platinum atau pakej gold, anda mestilah telah selesai melakukan semua sesi rawatan ruqyah yang anda terima mengikut pakej yang anda beli. Dari situ saya akan menilai samada betul atau tidak tahap sihir yang anda alami langsung tiada pengurangan. Jika betul, saya akan pulangkan semua wang anda. Pemulangan wang anda akan dilakukan secara transfer online, bukan pembayaran secara tunai.
 3. Anda mestilah menghantar emel kepada saya sekiranya mahu membuat tuntutan semula wang anda. Emel anda hendaklah dihantar ke emel berikut: admin@perawatislam.com dengan subjek “Tuntutan Pulangan Wang”.

Halaman ini akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa bergantung kepada keperluan. Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan berkaitan dengan Terma & Syarat yang terkandung di dalam halaman ini, sila emelkan kepada saya soalan anda di: admin@perawatislam.com.

Atau anda boleh menghantar soalan kepada saya melalui borang hubungi.